Fit Friday | Beachbody

img_1602-2Mijn favoriete seizoen van het jaar is natuurlijk de zomer. Als het kan ben ik iedere dag op het strand te vinden, heerlijk relaxen in de zon met een ijskoud drankje. De zomer in met een beachbody? Dat wil denk ik iedereen wel, alleen moet je er wel aan werken. Een beachbody wordt dan ook in de wintermaanden gemaakt. Ik heb een aantal tips opgesteld zodat je deze zomer bikini klaar bent.

5 Beachbody Tips

1. Cardio – Naast gezonde voeding is beweging een belangrijk onderdeel voor een gezond lichaam. Cardio is hiervoor een goede start om mee te beginnen. Ga bijvoorbeeld fietsen of hardlopen. Hiermee verlies je vet en blijft je lichaam goed in vorm.

2. Krachttraining – Naast cardio is krachttraining een must voor een beachbody!!! Met krachttraining bouw je spiermassa op en krijg je je lichaam in vorm. Je hoeft niet met overdreven zware gewichten te trainen. Probeer wel jezelf uit te dagen door na een tijdje wat zwaarder te gaan trainen. Wissel ook je oefeningen regelmatig af zodat je lichaam niet gewend raakt aan je dagelijkse routine.

3. Voeding – Voeding is net zo belangrijk als beweging om een beachbody te krijgen. Je hebt de juiste hoeveelheid voeding nodig om je workout te kunnen doen. Ik raad het ook af om een (crash)dieet te volgen waarbij je heel weinig moet eten. Hiermee honger je jezelf uit en kun je je oefeningen niet goed uitvoeren door te kort aan energie. Vaak kom je na zo’n dieet ook weer het dubbele aan.

4. Zonnen РWat niet te missen is voor een beachbody is natuurlijk een mooie bruine huid. Door een summer glow komt je bikini veel mooier uit! Gebruik hier wel een goede zonnebrandcr̬me voor, zodat je je huid beschermd tegen UV-stralingen.

5. Start op tijd – Een beachbody wordt gemaakt in de winter. Start dus op tijd met trainen. Het heeft absoluut geen nut om een paar weken van tevoren te beginnen met trainen. Om perfect in vorm te komen heb je maanden training nodig en ook een gezonde leefstijl.

Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben voor aankomende zomer. Hebben jullie nog andere tips voor een beachbody te krijgen, laat hier onder dan je reactie achter 😉

XXX Cassie

 

Leave your comment