De nieuwste geuren van Etos

Bijna geen één vrouw draagt iedere dag hetzelfde luchtje. Zomers lekker fris, en rond de winter wat kruidigere luchtjes. Dan hebben we ook nog onze zwoele geuren voor een romantische date of voor het stappen. Onlangs heeft Etos haar nieuwste geurlijn gelanceerd. De geuren variëren van zwoel tot bloemig en fris. De nieuwe ‘eau de toilette’ luchtjes zijn kwalitatief uitstekend en ook nog eens voor een betaalbare prijs.

etosfragrances

Etos fragrances

In samenwerking met een gerenommeerd parfumhuis zijn uit 22 geuren, de vijf best geteste geuren uitgekozen. Dit zijn geworden: Dreamy Garden, Forever Love, Evening Kiss, Saphire Sky en Mystic Night. Een mooie lijn om te kunnen variëren.


Review

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar luchtjes die fris en zoet zijn. Ook varieer ik graag met luchtjes, overdag draag ik liever een subtieler geurtje dan in de avond. De luchtjes die ik uitgetest heb zijn:

dscf0019

Dreamy Garden, Forever Love, Evening Kiss en Saphire Sky

Tijdens het uitpakken viel mij direct de vrolijke verpakkingen op, helemaal aangepast aan de geuren. Het design van de parfumfles is simpel maar toch elegant, ze zijn daarom leuk om op een kastje neer te zetten. Je kunt de parfums meenemen in je tas, doordat het formaat hier geschikt voor is.


 #1. Dreamy Garden

dscf0020

De Dreamy Garden is een frisse en fruitige geur, precies zoals ik al had verwacht door de verpakking. De geur doet me denken aan kleine paardenbloemetjes in de zomer. Dit is ook wel een beetje te zien aan het doosje. De kleur van de parfum is lichtgroen. De parfum is samengesteld met geuren zoals; neroli, witte amaryllis en kasjmier. 

 

 

#2. Evening Kiss

dscf0021

De Evening Kiss is een wat warmere, kruidigere geur. Zelf vind ik dit luchtje echt perfect voor in de herfst. De parfum heeft een oranje herfstachtige kleur. De parfum is samengesteld uit de volgende geuren; roze peper, oranjebloesem en koffie. 

#3. Forever Love

dscf0024

Forever Love is de perfecte geur om te dragen tijdens het uitgaan of voor op een date. De geur is een mix van kruidig en zoet. De rode verpakking is perfect gekozen voor dit luchtje. Ik had namelijk een warme, zoete geur verwacht als ik aan de naam Forever Love denk. De kleur van het luchtje is roze. Forever love is samengesteld uit de volgende geuren: cassis, roos en patchoeli.

 

 

                             #4. Sapphire Sky

dscf0027

De Sapphire Sky heeft een hele frisse, fruitige geur. De verpakking doet me meer aan de winter denken dan aan de zomer, waarschijnlijk omdat ik bij wit aan sneeuw denk. De kleur van het luchtje is blauw. Dit luchtje is samengesteld uit de volgende geuren; mandarijn, iriswortel en musk.

 

 

 

 


 

Mijn favoriet

dscf0024

De Forever Love heeft mijn hart gestolen! Ik had van tevoren niet gedachte dat huismerk geuren zo lekker konden ruiken. Dit luchtje heeft een warme zoete geur en dat is precies waar ik van hou. Ik gebruik dit luchtje nu dagelijks, terwijl hij ook geschikt is om ‘s-avonds te dragen.


Wat minder

dscf0027

De geur die ik wat minder vond is de Sapphire Sky. Ik vond dit luchtje te fris, dit heeft natuurlijk wel met je persoonlijke voorkeur te maken. Ik hou liever wat wat zoetere luchtjes in plaats van frisse luchtjes. Ik denk daarin tegen wel dat dit luchtje geschikt is voor vrouwen die van een krachtige frisse geur houden.


De geuren van Etos blijf je een aantal uren goed ruiken. Voor €9,99 (50ml) zijn ze in alle Etos winkels te verkrijgen!

Leave your comment