Zwangerschap week 24: We weten het geslacht!!!

Eindelijk is het dan zover! In week 24 maken we het geslacht bekend van ons kindje, niet alleen voor vrienden en familie was het een verrassing, maar ook voor ons. We wisten namelijk al die tijd nog niet wat we zouden krijgen.

Week 24

Dit was een mega drukke week en dat heb ik gevoeld ook. Ik was deze week bezig met leren voor tentamens, aan het werk en ook nog eens aan het voorbereiden op de Gender Party. Tegen het einde van de week merkte ik dat ik last kreeg van mijn onderbuik en -rug tijdens het lopen! Pfff absoluut geen fijn gevoel. Een warme douch hielp daar wel heel goed tegen, ik voelde me na het douchen gelukkig weer lekker ontspannen.

Voorgevoel

Al maanden krijgen we de vraag:

Wat denk je dat het word, een jongen of een meisje?

Aan het begin van mijn zwangerschap dacht ik dat we een jongetje zouden krijgen. Waarom ik dit dacht weet ik niet, het was gewoon een gok. Als we dan weer een echo hadden, kreeg ik toch weer het gevoel dat we een meisje zouden krijgen. Sommige hebben heel sterk een gevoel dat ze weten wat ze krijgen. Nou ik had dat niet echt, ik wist het gewoon niet en twijfelde steeds. Ik had wel lichtelijk de voorkeur voor een meisje, omdat ik het geweldig vind om lekker te tutten. Terwijl jongetjes ook heel leuk zijn hoor, als ik naar mijn kleine neefjes kijk lijkt me dat ook heel leuk. Zo’n stoer klein mannetje.

Bakerpraatjes

Wat ik de afgelopen maanden grappig vond was dat veel mensen aangaven wat ze dachten dat we zouden krijgen en daar dan ook een onderbouwing bij. Omdat ik weinig aangekomen zou zijn en ik een klein buikje heb, zou ik een jongetje krijgen… De andere helft zei weer, omdat je in het begin misselijk ben geweest en omdat je de baby veel voelt bewegen krijg je een meisje! Ik vond het leuk dat iedereen zo betrokken was en aan het raden was wat we zouden krijgen.

En we krijgen?…

Tijdens onze dik geslaagde Gender Party hebben wij het geslacht van ons kleintje bekend gemaakt. Dit hebben we gedaan door middel van rookfakkels.

19029216_873234022833976_2825792884566802614_n-1WE KRIJGEN EEN KLEINE MEID!!!!!  Echt superleuk, nu kunnen we eindelijk leuke kleertjes kopen en het kamertje leuk gaan inrichten!

Leave your comment