Zwangerschap week 37 & 38: Weer een mijlpaal

We hebben weer een mijlpijl bereikt! Ons meisje kan namelijk vanaf nu ieder moment geboren worden! Echt super spannend…

Dit is de eerste keer tijdens mijn zwangerschap dat ik echt zoiets heb van, kan ze niet nu al komen! Ik heb deze week meer last gehad dan vorige weken, een dag had ik in de nacht krampen alsof ik hevig ongesteld moest worden. Ik dacht nou gaat het gebeuren hoor! Maar NEEE! Ze zit nog lekker warm binnen. Ook de nachten zijn wisselvallig geweest deze week. Dan lig ik wakker omdat ik niet kan slapen of omdat ze trapt, de andere nacht slaap ik wel weer door en dan heb ik weer een nacht dat ik pijnlijke steken in mijn buik krijg.

21034183_912936615530383_2911021987502215183_n

Aan de ene kant wil ik dat ze het liefst gister nog gekomen was, maar aan de andere kant denk ik weer, ze zit nu lekker warm en veilig in mijn buik. Als ze er dalijk is moet ze de grote, boze mensen wereld in! Het liefst heb ik mijn kleine meisje 24/7 bij me zodat ik haar kan beschermen. Maar gelukkig heeft ze genoeg lieve mensen om zich heen die haar zullen beschermen.

 

Leave your comment