Zwangerschap week 39 & 40: Het wachten is op….

Ondanks mijn uitgerekende datum van 26 september, is ons kleine meid er nog steeds niet. De dagen worden zwaarder en wij kunnen niet wachten om ons kindje te ontmoeten.

Week 39

Vanaf week 39 begon het echt zwaarder te worden, met name de nachten. Alleen omdraaien kost me al mega veel moeite. Ook lopen gaat steeds moeilijker. Afgelopen week stond ik in de supermarkt met mijn jurkje aan en kreeg ineens krampen. Ik was even bang dat ik in de supermarkt zou bevallen, ik ben daarna ook weer direct naar huis gegaan. Het lijkt me verschrikkelijk om op zo’n openbare plek te moeten bevallen.

Spannend!!!!!

Het is wel erg spannend dat je niet weet wanneer je gaat bevallen. Ik heb nog nooit een bevalling meegemaakt en dat maakt me nu toch wel nerveus. Nu het moment steeds dichterbij komt slaan de zenuwen toe, ik heb deze week dan ook even een momentje gehad dat ik moest huilen van de spanning.

Week 40

De uitgerekende datum van 26 september is inmiddels verstreken en ze is er nog steeds niet.  Pffff, wat duurt het wachten lang zeg. De nachten worden er niet beter op en ik heb het nu wel gehad met het zwanger zijn. Hoe lekker is het dalijk weer om gewoon op mijn buik te kunnen liggen of om gewoon makkelijk om te kunnen draaien. Daar kijk ik echt naar uit! Deze week moet ik voor de laatste keer naar de verloskundige voor controle.

De verloskundige

Tijdens de laatste controle was alles nog in orde. Omdat ons kindje niet vanzelf lijkt te willen komen hebben we een afspraak gepland om ingeleid te worden. Eindelijk!!!! Over een paar dagen heb ik dan eindelijk mijn meisje in mijn armen.

Leave your comment